Puur Vera voetencreme neutraal

Deze crème herstelt snel droge en gebarsten voeten, neutraliseert geuren en verlicht vermoeide voeten. Bevat pure Aloë Vera, bevat geen parabenen. .Uw voeten gaan er prachtig uitzien en ruiken lekker fris Geschikt voor diabetici.

100ml
€11,70

Puur Vera voetencreme mentol

Voor herstel en verlichting van droge en vermoeide voeten. Bevat pure Aloë Vera, bevat geen parabenen. Geschikt voor diabetici.

100ml
€11,70

Puur Vera hielcreme

Pure Aloë Vera gecombineerd met de actieve ingrediënten Allantoine en Dimethicone dringen diep door in de lagen van de huid. Voor herstel en verlichting van droge hielen en ernstige kloven.

100ml
€12,50

Puur Vera ureumcreme

Deze crème herstelt snel droge en gebarsten voeten, neutraliseert geuren en verlicht vermoeide voeten. Bevat pure Aloë Vera, bevat geen parabenen. .Uw voeten gaan er prachtig uitzien en ruiken lekker fris Geschikt voor diabetici.

100ml
€13,65

Puur Vera voetencreme verwarmend

Voor herstel en verwarming van droge en vermoeide voeten. De speciale formule stimuleert de warmtereceptoren in de huid waardoor het uren lang zorgt voor heerlijk warm aanvoelende voeten. Ideaal voor het gebruik in de winter. Bevat pure Aloë Vera, bevat geen parabenen. Geschikt voor diabetici.

50ml
€6,70

Puur Vera Anti-schimmel creme

Voor herstel van pijnlijke en jeukende voeten. De ideale formule tegen voetschimmel. Helpt ook bij veel vormen van eczeem en ringworm. Bevat pure Aloë Vera, bevat geen parabenen. Geschikt voor diabetici.

50ml
€10,65

Gehwol Fusskraft Blue

Bevat natuurlijke en goed verdragen vetten zoals lanoline. Maakt de droge en schrale voeten weer elastisch, soepel en glad. Verlicht pijnlijke en branderige voeten. De actieve ingrediënten in de crème voorkomen geur, schimmelinfecties en jeuk tussen de tenen. Geschikt voor diabetici.

100 ml

33% gratis

€11,65

Gehwol Fusskraft Soft Feet

Weldadige creme voor zijdezachte voeten en benen. Natuurlijk melk- en honing extract maakt de huid zichtbaar soepel en glad.

125ml
€14,50

Gehwol Medicinale klovenzalf

Voor direct en snel herstel van diepe en pijnlijke kloven.

20ml
€3,75

Podostar kalknagelverzorging

Deze gel bevat o.a jojobaolie en tea tree. Is zeer gebruiksvriendelijk. Geschikt voor een effectieve behandeling van kalknagels/mycosenagels.

60 gram
€6,50

Schoen en sok preventief

Doodt sporen van schimmels in sokken en schoenen. Voor gebruik in combinatie met de producten voor mycosenagels en voetschimmel.

1 flacon
€11,95

Mesitran Honingzalf

Hydroactieve wondgel, wondreinigend, optimaliseerd de wondgenezing.

15 gram
€15,00

Voetcare poeder

Bevat werkzame stoffen die bacterien bestrijden. Voetcare stopt de reuk, transpiratie en haalt de geur uit de schoenen. Binnen 5-8 dagen krijgt u droge en reukloze voeten door de ontsmettende werking.

1 flacon
€10,95

Heeft u een vraag over een van onze producten? 

Alle rechten voorbehouden | medischpedicurelunteren.nl